Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: PentruEa.md


Invitata serii este redactoarea-șefă a publicației online PentruEa.md Nadia Darie.

„Săptămâna aceasta, revista online dedicată femeilor PentruEA.md vă aduce interviuri originale, știri actuale și informații interesante din viața artiștilor, din viața culturală și socială de la noi.

Avem primele imagini de la întoarcerea acasă cu Formația Brio Sonores, câștigătorii concursului Românii au Talent. Aflați pe PentruEA ce vor face băieții cu cei 120 mii de euro câștigați. Întoarsă de la Copenhaga, Cristina Scarlat ne-a oferit un interviu cu multe detalii despre prestația ei de acolo, dar și planurile de viitor.

Aflați ce s-a discutat la prima neConferinţă UpGrade în Educaţie, platformă de comunicare şi cooperare în educaţie din Moldova, când debutează Bienala Teatrului Eugene Ionesco și cum a ajuns să cânte și cine se ocupă de imaginea interpretei Curly, intervievata săptămânii de la PentruEA.

Primele emoții de mamă ale jurnalistei Stela Popa, editoriale captivante și detalii de la cele mai actuale evenimente sociale și civice ale momentului găsiți doar în revista femeilor care gândesc, citesc și cheltuiesc. Vă așteptăm să accesați PentruEa.md.”

XS
SM
MD
LG