Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Studentie.md


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated
Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata serii este Corina Morozan, redactor-şef.

„Dacă accesați acum Studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației. Cei interesați de burse au o veste buna. Guvernul României acorda 5000 de burse de studii pentru tinerii moldoveni. Totodată, a demarat programul de burse din partea Poloniei. Detalii, vezi pe studentie.md. Dacă tot suntem în perioada BAC-ului, citește câteva din perlele examenului de biologie. Vezi câtă imaginație încape într-un absolvent. Unele sunt foarte deocheate.

Despre ai noștri peste hotare, studii în Italia, dreptul aici ţi dreptul acolo, citești în povestea Anastasiei Doaga, studentă la una din cele mai prestigioase universităţi din Milano. Vei afla care sunt diferențele dintre profesorii noștri şi ai lor, şi cât te costă o diplomă made in Moldova şi una din Italia.

Dacă încă nu ai atins vârsta de 20 de ani, ţi-am pregătit câteva lecţii de viața. Găsești pe studentie.md, 20 de lucruri pe care trebuie să le faci până la 20 de ani. Ne spui şi nouă pe care le-ai făcut.

La rubrica studenți, vezi cum absolvenții universităţii de medicină au depus jurământul lui Hippocrates. Moldova s-a îmbogățiți cu 949 de tineri medici. Pe pagina noastră de Facebook, vezi o galerie impresionantă de la gala studenților USMF.

În rest, multă informaţie utilă tinerilor.”

XS
SM
MD
LG