Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „PentruEa.md”


Invitata serii este Nadia Darie, redactoare şefă la revista online pentru femei „PentruEa.md”.

„Chiar dacă e vară și mulţi sunt în vacanţă, femeile care citesc, gândesc şi cheltuiesc continuă să se informeze şi să fie la curent cu noutăţile din toate domeniile lor de interes.

Astfel că PentruEA.md le-a pregătit în exclusivitate primele poze de la petrecerea de 1 an a fetiţei jurnalistei Lilu, clipul interpretei Jasmin, filmat la Butuceni și detalii interesante de la aniversarea lui Cristofor Aldea-Teodorovici.

Vă informăm şi în continuare, în calitate de parteneri generali cum decurg pregătirile pentru DARE Social Fashion Show - o prezentare în care protagonistele vor fi femei în scaune cu rotile sau cu alte dizabilităţi fizice.

Avem o istorie frumoasă despre cum a născut şi ce succese a înregistrat în timp ansamblul de dansuri sportive Codreanca.

Avem articole despre femei care să te motiveze şi care să te inspire, jurnaliste de succes sau moldovence simple care au ajuns să cunoască succesul peste hotarele ţării. Toate, în detalii, dar şi pe îndelete, în revista online pentru femei, PentruEA.md”

XS
SM
MD
LG