Linkuri accesibilitate

Agricultorii din Văratic vor să-și dezvolte afacerile

La Văratic, localnicii l-au întrebat pe fostul ministru al Agriculturii Vasile Bumacov despre subvenții, alternative de exportare a fructelor și legumelor, după embargoul impus de Rusia, și s-au plâns că producătorii mici sunt sufocați din cauza corupției la nivel înalt.

Directorul ​Unității Consolidate pentru Implementarea Programelor IFAD, Victor Roșca, i-a sfătuit pe micii producători să depună dosare pentru a primi granturi și să-și dezvolte afacerile.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.

Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG