Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Timpul


Invitatul rubricii este Dorin Galben, reporter

În această ediție reporterii ziarului TIMPUL au realizat două materiale ample care abordează probleme de mediu, un alt articol evidențiază tema neutralității statului, dar avem și subiecte sociale, economice, politice sau culturale.

Pe două pagini ale publicației am realizat o investigație împreună cu cei de la RISE Moldova despre cum unii agenți economici privați reușesc să spele banii statului pentru interese personale.

La fel cititorii vor face cunoștință cu drama unor părinți care de jumătate de viață sunt terorizați de feciorul alcoolic și narcoman. Ei nu mai cui să se plângă, pentru că poliția nu-i mai bagă în seamă.

În acest număr avem și o analiză în care se pune în discuție problema neutralității doar pe hârtie a R. Moldova și relația cu NATO.

Un alt material comunică despre importanța racordării țării noastre la sistemul de gaz al Uniunii Europene.

Scriem și despre Ziua naţională de înverzire a plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră”. Aici evidențiem o problemă din satele Moldovei care ar putea fi preîntâmpinată.

În această ediție avem și un interviu mai puțin obișnuit. Recent am discutat cu Liliana Nicolae, o legendă vie a jurnalismului din România. Ea a lansat la Chișinău cartea sa de reportaj: „Locuri. Oameni. Povești.” iar cu această ocazie noi am întrebat-o despre calitatea presei pe ambele maluri ale Prutului și despre relația sa specială cu R. Moldova.

TIMPUL continuă să promoveze lectura, iar de această dată am aflat deja de la funcționari publici care sunt ultimele trei cărți pe care le-au citit și de ce le-au ales anume pe acestea.

La fel ca și în edițiile precedente, în ziar vor fi două fragmente din cărțile lui Constantin Tănase, dar și alte materiale sau editoriale în care sunt analizate problemele actuale din țară.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG