Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Cîmpia Glodenilor”


Invitatul emisiunii este redactoarea Maria Focșa.

„Numărul celor în căutarea unui loc de muncă este în creștere, cu 250 de persoane mai mult decât în anul 2014. Ori, 1800 de persoane înregistrate la Agenția de Amplasare în Câmpul Muncii, din care 780 de persoane au statut de șomer.

Proiectul 1 la 10. Un proiect ce și-a găsit implementare în comuna Danu. Primarul Mihail Ursu a reușit să repare rețelele de canalizare și să repare câteva sectoare de drum. O parte din resursele financiare le investește populația, celelalte zece părți le investește primăria.

De la începutul anului și până în prezent, S.A. Drumuri Rîșcani a pregătit pentru drumurile din Glodeni, aproximativ 820 de tone de material antiderapant. Pentru iarnă suntem pregătiți, doar că zăpada se lasă așteptată.

Centrul de Creație al Copiilor din Glodeni a găzduit recent festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă. Sărbătorile de iarnă intră tot mai mult în programul nostru.

În detalii despre cele menționate și despre multe alte lucruri netrecute în revistă, citiți în ziarul raional Cîmpia Glodenilor.”

[transcriere: Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG