Linkuri accesibilitate

Candidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a susținut un briefing de presă
Candidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a susținut un briefing de presă

LIVE BLOG Igor Dodon se declară câștigător al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova: „Voi fi președintele tuturor”

Candidatul PSRM are 54,06% din voturi, devansând-o cu opt puncte procentuale pe contracandidata sa Maia Sandu, lidera PAS, care a acumulat 45,94%, arată rezultatele preliminare ale CEC, după centralizarea a 98,51% din procesele verbale ale secțiilor de votare.

01:01 14.11.2016

Aici încheiem transmisiunea live și vă mulțumim că ne-ați urmărit.

Noapte bună!

00:45 14.11.2016

Distribuţia voturilor pe raioane​

Igor Dodon a înregistrat cel mai bun scor, 99%, în autonomia găgăuză, 96% în Taraclia şi 85% la Ocniţa. Maia Sandu a câştigat 80% din votul din diaspora şi 75% din voturile din Ialoveni.

00:44 14.11.2016

Protest la CEC și la monumentul lui Ștefan cel Mare

În fața sediului Comisiei Electorale Centrale a avut loc un protest al tinerilor nemulțumiți de felul în care au fost organizat turul II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, în special la secțiile din străinătate. Manifestanții și-au dat întâlnire și mâine.

VIDEO de Alexandru Popescu

Proteste împotriva rezultatelor alegerilor prezidențiale
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:00 0:00

00:04 14.11.2016

Igor Dodon, briefing la miezul nopții: „Voi fi preşedintele tuturor”

Deşi încă nu au fost anunţate rezultatele finale ale scrutinului, liderul socialiştilor s-a declarat câştigător al cursei prezidenţiale. „Înţeleg foarte bine responsabilitatea ce-mi revine începând de astăzi. Înţeleg că nu va fi simplu. Promit să fiu preşedintele tuturor: şi al celor care se consideră de dreapta, şi al celor care se consideră de stânga; şi al celor care vor în UE, şi al celor care vor alături de Rusia”, a declarat Igor Dodon.

El s-a adresat, din nou, cu un mesaj către oponenta sa, Maia Sandu. „Vă felicit cu un rezultat foarte bun şi vă mulţumesc pentru campania electorală dură, dar bună. Acum vă rog mult: haideţi să calmăm spiritele. Noi nu avem nevoie acum de ură în societate”, a spus Igor Dodon, promiţând să ia în calcul doleanţele alegătorilor care au votat împotriva sa.

Atmosfera de la sediul PSRM după victoria lui Igor Dodon. Declarația candidatului
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00

Urmăriți live aici

Maia Sandu nu va face azi declarații pentru presă

Ea rămâne la sediul PAS împreună cu echipa ei. Acolo a venit și Andrei Năstase cu colegii lui.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG