Linkuri accesibilitate

Jens Stoltenberg: „Dialogul e în mod particular important când tensiunile sînt crescute și relațiile au devenit dificile” (VIDEO)


Jens Stoltenberg: „Dialogul e în mod particular important când tensiunile sînt crescute și relațiile au devenit dificile”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:39 0:00

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a anunțat că așteaptă să se întîlneasca ministrul rus de externe Serghei Lavrov la Conferința Internațională pe teme de Securitate de la München, spunînd că „dialogul este extrem de important, mai cu seama cînd tensiunile sunt atît de ridicate”. Stoltenberg a spus că va discuta despre modalitățile în care Consiliul NATO Rusia poate continua să fie o platformă de dialog între alianța militară vestică și autoritățile ruse. Din cauza tensiunilor provocate de amestecul rusesc în Ucraina și Siria, ultimul consliu NATO-Rusia a avut loc în luna octombrie la nivel de ambasadori si nu de lideri politici. Secretarul general al NATO a amai vorbit în ultima zi a reuniunii miniștrilor apărării din NATO de la Bruxelles și despre ajutorul pe care Alianța Nord-Atlantică e dispusă să-l acorde guvernului irakian pentru instruirea trupelor sale.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG