Linkuri accesibilitate

Maia Sandu: PAS nu va sprijini nici un candidat susținut direct sau indirect de PD (VIDEO)


Maia Sandu: „Nu vrem să avem în fruntea Chișinăului un om care ne minte din prima”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:31:16 0:00

Maia Sandu: „Nu vrem să avem în fruntea Chișinăului un om care ne minte din prima”

În turul doi ale alegerilor pentru primăria Chișinău, PAS nu va sprijini nici un candidat susținut direct sau indirect de Partidul Democrat, a declarat Maia Sandu, lidera PAS. Într-un interviu cu Europa Liberă, Maia Sandu a precizat: „ Noi nu sprijinim oameni care fac jocul lui Plahotniuc și care vor contribui la consolidarea acestui regim corupt la putere, indiferent dacă vorbim de Silvia Radu sau dacă vorbim de Ion Ceban”.

Referitor la alternatina unirii cu România drept singura alternative de perspectivă pentru R.Moldova, Maia Sandu a atras atenția că pentru moment „porcentul celor ca sprijină integrarea în UE” ca stat de sine stătător este semnificativ mai mare decât al celor care sprijină unirea.

Într-un interviu acordat zilele trecute Europei Libere, fostul președinte al României și președinte de onoare al Partidului Unității Naționale Traian Băsescu susțintea că unirea ar fi singura alternativa care oferă o perspectivă de securitate și prosperitate R. Moldova. Lidera PAS, Maia Sandu a adus contra-argumentul indirect că R.Moldova are o perspectivă și ca stat, dovadă interesul continuu al UE, dar a respins retorica statalistă a președintelui Igor Dodon spun că e propagandă electorală.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG