Linkuri accesibilitate

Actorul Volodimir Zelenski, candidat la președinție în Ucraina, califică drept știre „falsă” dezvăluirea că ar avea o vilă în Italia


Comicul ucrainean Volodimir Zelensky într-un spectacol la Kiev în martie 2019

Cu trei zile înainte de alegerile prezidențiale din Ucraina, un portal de investigație ucrainean a relatat că cel mai popular candidat, potrivit sondajelor de opinie, actorul Volodimir Zelenski, are în Italia o vilă cu 15 camere, pe care nu a inclus-o în declarația de avere. Într-o reacție pe Instagram, actorul și omul de afaceri devenit politician scrie că ar fi o știre „falsă” cu scopul de a-l discredita.

În vârstă de 41 de ani, Zelenski se prezintă drept candidat anti-sistem și este creditat de sondaje cu șansele cele mai mari de a câștiga primul tur al prezidențialelor din 31 martie. Portalul Slidtsvo.Info, scrie că Zelenski și-ar fi cumpărat vila de 600 metri pătrați cu 3.8 milioane de euro în 2017, într-o regiune din Toscana, unde au vile mulți oligarhi ruși, supranumită din această cauză „suburbia Moscovei”. Vila ar fi fost înscrisă pe numele soției sale.

În declarația sa de avere actorul a declarat patru apartamente în Kiev, o casă la țară, apartemente la Ialta, în Crimeea anexată de Rusia în 2014, și în Marea Britanie.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG