Linkuri accesibilitate

La Kiev, Poroșenlo a venit pe stadion la dezbaterea cu Zelenski, dar acesta nu s-a prezentat


Ukraine -- Ukrainian President Petro Poroshenko delivers his speech ahead of the presidential elections on April 21, at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Sunday, April 14, 2019

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenlo, a venit pe stadionul olimpic din Kiev, unde îi propusese rivalului său din turul doi al alegerilor prezidențiale, actorului de comedie Volodimir Zelenski, să se confrunte într-o dezbatere electorală. Dar, așa cum anunțase în ajun, Zelenski nu s-a prezentat. El a spus că acceptă să participe la o dezbatere împreună cu Poroșenko, tot pe stadionul olimpic, dar numai pe 19 aprilie.

Poroșenko l-a așteptat o oră pe Zelenski, timp în care a luat cuvântul în fața susținătorilor săi și a susținut o conferință de presă. Petro Poroșenko a amintit, între altele, despre declarațiile liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, care a spus că Rusiei i-ar conveni orice președinte, în afară de Poroșenko. Totodată, actualul președinte a spus că, în cazul victoriei lui Zelenski, va respecta alegerea poporului ucrainean. Turul doi al alegerilor prezidențiale în Ucraina va avea loc pe 21 aprilie.

XS
SM
MD
LG