Linkuri accesibilitate

ProRomânia își lanseaza candidații la europarlamentare. Iurie Leancă pe locul patru


Victor Ponta, președinte ProRomania, lanasarea candidaților pentru europarlamentare, București, 14 aprilie 219

ProRomânia, partidul condus de fostul premeier român Victor Ponta, și-a lansat la București candidații pentru europarlamentare, printre care se numără, pe locul patru, și fostul premier al R.Moldova, Iurie Leancă.

Fostul premier Iurie Leancă, lansarea candidați ProRomânia la europarlamentare, București, 14 aprilie 2019
Fostul premier Iurie Leancă, lansarea candidați ProRomânia la europarlamentare, București, 14 aprilie 2019

Fostul premier moldovean a explicat motivele pentru care a ales să candideze pentru ProRomânia, în primul rând pentru că în acest moment R.Moldova are nevoie, „mai mult ca oricând” de sprijin pentru că „noi nu avem nici NATO, nici UE, avem doar frații din Țară”.

Discursul fostului premier român Victor Ponta a fost un atac deschis la adresa Partidului Social Democrat de guvernare, pe care l-a condus între 2010-2015.

„Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu Ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o Ordonanţă, o să vină Curtea Constituţională, o să rezolve cineva”, a spus fostul premier român.

Comisarul European, Corina Crețu, a doua pe listele la europarlamentare, a vorbit iarăși de fondurile europene pe care cabinetul Dăncilă nu reușește să le atragă pentru a face proiecte, bani care rămân necheltuiți.

Guvernul minte cu „nerușinare” când spune că CE blochează proiecte, în condițiile în care blocajul e cauzat de „birocrația și corupția” din România, a spus Crețu.

Mai multe, aici.

Previous Next

XS
SM
MD
LG