Linkuri accesibilitate

Ucraina: dezbaterea electorală între Poroșenko și Zelenski ar urma să aibă loc pe 19 aprilie


Echipa electorală a președintelui Petro Poroșenko a anunțat că a acceptat împreuna cu echipa contracandidatului său Volodimir Zelenski să aibă loc o dezbatere publică pe stadionul Olimpic de la Kiev, pe data de 19 aprilie. O înțelegere în acest sens a fost semnată în această dimineață, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui Poroșenko. Oleh Medvedev. Petro Poroșenko dorise inițial ca dezbaterea față în față înaintea turului doi de scrutin să aibă loc pe data de 14 aprilie, dar contracandidatul său nu s-a prezentat, astfel încât a fost doar un miting electoral al lui Poroșenko.

Un grup de 20 de publicații ucrainene i-au trimis o scrisoare deschisă actorului de comedie Volodimir Zelenski , cerându-i să nu mai ignore presa și să răspundă unor importante întrebări legate de cum vede viitorul Ucrainei și politica externă.

Potrivit sondajelor de opinie, Zelenski pare să aibă un avans confortabil față de președintele Poroșenko înainte de turul doi de scrutin ce va avea loc duminică, 21 aprilie.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG