Linkuri accesibilitate

Apel al președintelui Igor Dodon pe Facebook: „Mai bine demisionați, nu trebuie să fiți complicii uzurpatorilor!”


Președintele Igor Dodon

În aceasta dimineață președintele Igor Dodon a lansat pe Facebook un mesaj adresat angajaților publici cerîndu-le să recunoască noul guvern al Maiei Sandu, și spunînd că garantează că nimeni nu îi va pedepsi pentru asta.

„Partidul Democrat și reprezentanții săi nu mai au dreptul să se numească guvernare... Sunt convins că cetățenii noștri nu vor permite PDM să guverneze țara și mai departe”, a scris Igor Dodon. „Dumneavoastră puteți deveni elementul de bază care va lansa procesul de transmitere pașnică a puterii, dumneavoastră puteți salva țara de destabilizare!”

În mesajul difuzat pe rețeaua de socializare Facebook, pe pagina președintelui Moldovei, se mai scrie: „mă adresez către conducătorii instituțiilor de stat, ministerelor, departamentelor, către procurori și judecători, inclusiv celor de la Curtea Constituțională: pe mulți vă cunosc personal și sunt convins că printre dumneavoastră sunt persoane oneste și corecte. Mai bine demisionați, nu trebuie să fiți complicii uzurpatorilor!” Igor Dodon mai scrie și că „minoritatea nu trebuie să conducp majoritatea”.

Mesajul lui Igor Dodon vine pe fundalul unor declarații de susținere din partea unor lideri locali si regionali ai noului guvern, dar si de sprijin arătat guvernului Pavel Filip de către alții.

XS
SM
MD
LG