Linkuri accesibilitate

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat o presupusă listă a beneficiarilor fraudei bancare din 2014


Renato Usatîi. 26 octombrie 2016
Renato Usatîi. 26 octombrie 2016

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat pe rețelele de socializare părțile 2 și 3 din raportul Kroll, care includ și o listă a companiilor ce ar fi beneficiat de miliardul furat.

Unele dintre acestea - OTIV Prime Holding, Prime Management SRL, ICS Prime TV și altele - ar avea legătură cu Vlad Plahotniuc, scrie site-ul Media-azi.

Din holdingul OTIV Prime Holding BV făceau parte cinci companii, printre care și Prime Media. Compania Prime Management, care administra posturile afiliate lui Plahotniuc, a fost creată în 2010. În declarațiile de avere ale politicianului pentru anii 2010-2014, Prime Management apare drept singura companie a lui Plahotniuc.

Coproprietar al Prime Management, pe lângă Vladimir Plahotnic, a fost și ex-președintele Parlamentului Andrian Candu.

Potrivit sursei citate, alte companii care se regăsesc în raportul Kroll și ar avea legătură cu Vlad Plahotniuc sunt Finpar Invest SRL și Gemeni SA.

Purtătoarea de cuvânt a Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, afirma vineri, 12 iulie, pentru Unimedia.info, că mai multe proprietăți înregistrate pe Finpar Invest SRL figurează în dosarul furtului miliardului.

XS
SM
MD
LG