Linkuri accesibilitate

Vladimir Cebotari ar fi candidatul PD la șefia Primăriei Chișinău în alegerile locale din 20 octombrie


Vladimir Cebotari
Vladimir Cebotari

Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia Primăriei municipiului Chișinău, la alegerile locale generale din 20 octombrie, va fi Vladimir Cebotari, scrie realitatea.md. Decizia ar fi fost luată zilele trecute de către reprezentanții PDM, la ședința Organizației teritoriale Chișinău a Partidului Democrat. Potrivit sursei citate, Vladimir Cebotari ar urma să fie anunțat oficial de către PDM săptămâna viitoare. Cebotari este însă citat de Ziarul de Gardă cu declarația că nu a infirmat sau confirmat informația.

„Noi nu ne grăbim să confirmăm sau să infirmăm această informație pentru că avem un plan al nostru de comunicare. Nu pot să spun nici una, nici alta. Nu vreau să anticipez anumite lucruri. Am convenit cu colegii că vă vom comunica mâine sau poimâine”, susține Cebotari.

Până în prezent, în cursa pentru funcția de primar al Chișinăului au fost înregistrați oficial Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor, Andrei Donica, desemnat de către Mișcarea Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”, dar și Teodor Cîrnaț, candidat al partidului „Voința Poporului”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG