Linkuri accesibilitate

Emisiunea PUR ŞI SIMPLU, cinci ani de la lansare


Emisiunea PUR ŞI SIMPLU, cinci ani de la lansare
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:21 0:00

„Pur şi Simplu”, proiectul TV al Radio Europa Liberă, a împlinit cinci ani de la lansare. Din 3 noiembrie 2014, emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri, la postul public de televiziune Moldova 1, pe site-ul nostru, pe YouTube şi pe pagina de Facebook.

Acum cinci ani ne-am propus, prin filme de zece minute, să abordăm profund, dar simplu, pe înţelesul tuturor, subiecte importante din viaţa de zi cu zi a oamenilor. Să vorbim calm şi echilibrat, tranşant, dar fără părtinire şi încrâncenare, cu emoţie, dar fără patetism - atât despre probleme, cât şi despre lucruri frumoase. În cinci ani, am realizat aproape 700 de reportaje.

Vom marca cei cinci ani de PUR ŞI SIMPLU printr-o campanie de patru săptămâni desfăşurată în 20 de licee din Chişinău. Elevii vor avea ocazia să vizioneze câteva dintre documentarele noastre, să discute cu autorii şi protagoniştii filmelor.

Primul eveniment va avea loc astăzi, 4 noiembrie, la Liceul „Mihai Eminescu”, cu începere de la 13.30, şi va fi transmis live pe Facebook.
XS
SM
MD
LG