Linkuri accesibilitate

Igor Dodon lansează „noi inițiative prezidențiale pentru o viață mai bună în localități”


Igor Dodon, împreună cu premierul Ion Chicu și spicherul Zinaida Greceanîi, 15 ianuarie 2020

Președintele Igor Dodon a anunțat lansarea a câteva proiecte noi, menite, potrivit lui, să îmbunătățească viața în localitățile rurale. Este vorba despre programe naționale de aprovizionare cu apă și iluminarea satelor, salubrizarea și lichidarea gunoiștilor în zona rurală și finalizarea proiectelor de aprovizionare cu gaze a localităților.

„Este un an foarte important, cu multe inițiative economice și sociale”, a declarat Igor Dodon, citat de IPN, după ședința săptămânală de la Președinție, prima din anul acesta, pe care a avut-o cu premierul și spicherul parlamentului. „Am discutat mai multe subiecte de importanță majoră, cum ar fi implementarea proiectelor de infrastructură și a programelor sociale, lansate la finele anului 2019”, a spus Dodon.

La rândul său, primul ministru Ion Chicu a declarat că „prioritară este dezvoltarea infrastructurii și, în 2020, vom transforma Republica Moldova într-un șantier mare de construcție a drumurilor și altor infrastructuri”.

Într-un mesaj pe Facebook, Dodon a menționat că la întrevedere s-a mai discutat și despre „agendele de acțiuni pentru anul 2020 ale instituției prezidențiale, Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova”.

În toamna anului 2020, în Republica Moldova ar urma să aibă loc alegeri prezidențiale.

XS
SM
MD
LG