Linkuri accesibilitate

Președintele SUA l-a avertizat pe liderul suprem al Iranului „să fie foarte atent la cuvintele sale”


Donald Trump

Preşedintele Donald Trump i-a cerut liderului suprem al Iranului, ayatollah-ul Ali Khamenei, „să fie foarte atent la cuvintele sale”, după ce, vineri, în timpul unei predici, acesta l-a numit „clovn” pe liderul american.

„Așa-numitul lider suprem al Iranului, care nu mai este atât de suprem în ultimul timp, a spus lucruri urâte despre Statale Unite și Europa”, a scris Donald Trump pe Twitter. „Economia lor se prăbușește și poporul lor suferă. Ar trebui să fie foarte atent la cuvintele sale!”, a adăugat liderul de la Washington.

Comentariul lui Trump a venit la scurt timp după un apel la unitate lansat de Khamenei, care a apărat forțele armate iraniene după ce acestea au doborât săptămâna trecută un avion de pasageri ucrainean, ceea ce a provocat ample proteste. În timpul predicii rostite la moscheea Mosalla din Teheran, liderul suprem a spus că cei care au ieșit în stradă să protesteze au fost victimele dezinformării din partea presei străine și că aceștia nu exprimă opinia majorității iranienilor.

XS
SM
MD
LG