Linkuri accesibilitate

Pavel Filip: Democrații nu discută despre crearea unei coaliții, nici pe stânga, nici pe dreapta


Pavel Filip

Partidul Democrat nu discută actualmente despre crearea unei coaliții de guvernare nici cu formațiunile de stânga, nici cu cele de dreapta, a spus președintele PD, deputatul Pavel Filip, citat de IPN. Filip a făcut declarația în contextul speculațiilor apărute în spațiul public, după ce luni, 17 februarie, în legislativ a avut loc o ședință între democrați și socialiști, la care au participat președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu.

„La moment nu discutăm despre crearea unei coaliții, nici pe stânga, nici pe dreapta. Dar nu o singură dată am declarat că PDM este deschis pentru discuții. Partidul Democrat este o formațiune politică cu mulți susținători, simpatizanți și cu mulți oameni care au votat pentru PDM atunci când am mers în alegerile parlamentare pentru promisiunile care au fost făcute, pentru programele care au fost implementate și proiectele care le-am promis oamenilor”, a afirmat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, marți, de la TVR Moldova.

Totodată, liderul democrat admis că speculațiile apărute în spațiul public ar avea legătură cu ultimele măsuri de reformare a PDM. „Democrația internă care a apărut în interiorul Partidului Democrat deranjează foarte multă lume. Eu cred că cineva și-a dorit ca eu să vin cu o listă de persoane pe care să-i propun la funcția de vicepreședinte, coordonată cu o persoană-două. (...) Probabil aceste lucruri încep să deranjeze și se pornește o poziționare sau alta în interiorul partidului”, a notat fostul premier.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG