Linkuri accesibilitate

Pavel Filip spune că s-a întâlnit cu Vladimir Plahotniuc, vara trecută, în SUA


Pavel Filip și Vladimir Plahotniuc, Chișinău, 9 iunie 2020

Actualul lider al Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip a declarat la TVM că a fost în Statele Unite ale Americii în luna iulie și că a avut o întrevedere cu fostul lider al partidului Vladimir Plahotniuc, informează agenția IPN.

Eu am declarat nu o singură dată că am comunicat cu Vladimir Plahotniuc până în momentul când și-a depus mandatul. Este adevărat și m-am văzut odată cu el. Trebuia să clarificăm niște lucruri. M-am văzut în Statele Unite ale Americii, probabil la începutul lunii iulie. Trebuia să clarific niște lucruri principiale pentru mine. Trebuia să pregătim congresul PDM, colegii îmi ziceau că trebuie să candidez pentru funcția de președinte și trebuia să clarific lucrurile, dacă are de gând să se implice, să influențeze mai departe lucrurile în PDM, ca să știu cum să procedez eu mai departe”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova.

Politicianul spune că în întâlnirea respectivă nu ar fi fost nimic ieșit din comun și că deplasarea sa în Statele Unite nu a fost făcută numai pentru întâlnirea cu Vladimir Plahotniuc. Pe lângă aceasta au existat și alte întrevederi, a spus Pavel Filip, citat de IPN.

XS
SM
MD
LG