Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Mold-street.com


Invitatul de astăzi este Ion Preașca de la portalul Mold-street.com

Un ziar în fiecare seară: Mold-street.com
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct

„Pe paginile portalului Mold-street.com găsiți câteva analize referitoare la situația creată ca urmare a coronacrizei. În primul rând, avem un text dedicat subiectului scoaterii grânelor din țară pe timp de pandemie. Astfel, s-a constatat că o perioadă îndelungată autoritățile, sub diverse pretexte, au creat probleme și anumite bariere tehnice la exportul de cereale. Cu toate acestea, unele companii au continuat să livreze peste hotare grâne, ceea ce a arătat că de fapt autoritățile aplicau aceste restricții selectiv.

Un alt material este dedicat cazului elicopterelor de la Criuleni. Unul din proprietarii acestor elicoptere zice că de fapt acestea sunt niște machete și acolo se produceau anumite componente pentru elicoptere și se testau, și nu era vorba despre o producție reală de elicoptere.

Tot pe portalul Mold-street puteți găsi informații despre care este situația cu datoria de stat externă a R. Moldova, la fel și informații despre ultimele evoluții în privința exporturilor de mărfuri din R. Moldova și faptul că în realitate exportul spre Rusia scade, în timp ce spre UE continuă să crească”.

XS
SM
MD
LG