Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata rubricii este Diana Gațcan, de la Ziarul de Gardă

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

„În paginile noii ediții a Ziarului de Gardă găsiți un articol despre o recentă construcție care a început, în forță, pe malul râului Nistru, în satul de baștină al primei doamne, Galina Dodon. Spre nemulțumirea vecinilor, proprietarii terenului, unul dintre ei fiind cumnatul președintelui Igor Dodon, au decis să extindă construcția chiar în apele râului Nistru. În timp ce, la Molovata, lucrările de construcție sunt în plină desfășurare, sătenii spun că această proprietate ar urma să servească drept zonă de odihnă și pentru familia președintelui Igor Dodon.

„Business-ul” cu certificate false care atestă un test negativ...

Tot joi, citiți o retrospectivă despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, examinată într-o ședință plină de incidente dintre putere și opoziție, dar și un interviu cu Preasfințitul Antonie, Episcop de Bălți al Arhiepiscopiei Chișinăului.

La paginile reporter special veți găsi un reportaj despre Moldova anti(ecologică) și gropile de gunoi pline de deșeuri unde sortarea și prelucrarea nu va putea ajunge niciodată.

În cadrul campaniei Clinica Juridică a ZdG, de această dată am oferit o consultație despre rambursarea din buget a sumelor TVA în legătura cu situația epidemiologică și ce trebuie să știe agenții economici.

Totodată, în contextul în care tot mai mulți cetățeni decid să își facă testele pentru COVID-19 la clinicile private, găsiți în noua ediție și un text despre „business-ul” cu certificate false care atestă un test negativ.”

XS
SM
MD
LG