Linkuri accesibilitate

Ambasadorii UE îi încurajează pe moldoveni să se vaccineze


Ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene au transmis un mesaj video prin intermediul căruia încurajează cetățenii Republicii Moldova să se vaccineze împotriva COVID-19 și să respecte măsurile de sănătate publică. „Astfel, având în vedere numărul mare de cazuri infectare cu COVID-19, acest efort comun este esențial pentru a îmbunătăți rata de vaccinare în rândul oamenilor, fapt care ar putea salva vieți și ușura povara asupra sistemului de sănătate”, se menționează în comunicatul emis de grupul de ambasadori.

Noi, Echipa Europa, vom continua să oferim sprijin cetățenilor acestei țări și sistemului de sănătate în lupta împotriva COVID-19. Pandemia nu s-a terminat! Trebuie să rămânem vigilenți și astfel facem un apel către toți să se vaccineze. Împreună putem învinge pandemia: Rămânem împreună mai puternici!”, a menționat Jānis Mažeiks, șeful Delegației UE în Republica Moldova.

Mesajul Ambasadorului Uniunii Europene a fost susținut de alți 16 ambasadori ai statelor membre ale UE și de șeful Băncii Europene de Investiții (BEI). Toți au încurajat oamenii să continue să fie vigilenți și să respecte măsurile de protecție: să poarte măști, să păstreze distanța fizică și să se vaccineze.

XS
SM
MD
LG