Linkuri accesibilitate

Andrei Năstase: Putem propune propriul candidat la prezidențiale


Andrei Năstase, președintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr

Platforma Demnitate și Adevăr are capacitatea să vină în fața oamenilor cu propriul candidat la alegerile prezidențiale din acest an, a declarat liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, informează agenția IPN.

Andrei Năstase crede că PPPDA va fi susținut în demersurile sale privind identificarea unui candidat apartinic comun în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2020 și că demersul înaintat în acest sens este corect. Președintele PPPDA declară că partidul pe care-l conduce este o formațiune care a făcut tot ce a putut pentru ca forțele politice și civice din Moldova să fie unite.

În cadrul aceleiași conferințe, Andrei Năstase a mai spus și că Biroul Politic Permanent al Platformei DA a delegat fracțiunii sale parlamentare responsabilitatea de a solicita Procuraturii Generale explicații publice privind dosarele politice existente, dar și responsabilitatea de a organiza audieri publice în aceste cazuri.

Membrii PPPDA au venit și cu un apel către societate de a se solidariza pentru încetarea imediată a persecuțiilor politice și „să pună umărul la restabilirea dreptății pentru oamenii care au avut de suferit în urma abuzurilor judiciare comandate de factorii politici și de decizie din Republica Moldova”.

XS
SM
MD
LG