Linkuri accesibilitate

Autoritățile din București prelungesc restricțiile pandemice


Primăvara la București

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a avut, sâmbătă, o şedinţă pentru prelungirea restricțiilor impuse în contextul pandemiei, informează agenţia Mediafax.

CMBSU a prelungit măsurile potrivit cărora nu se poate ieși din locuinţe între orele 22.00 - 5.00, în zilele de luni până joi, şi între orele 20.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dacă incidenţa cumulată se menține la maxim 7,5 la mia de locuitori.

De asemenea, programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura între orele 5.00 - 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În zilele de luni - joi, programul este 5.00 - 21.00. Rata de infectare în Bucureşti a fost sâmbătă de 3,94 de cazuri la mia de locuitori.

Hotărârea CMBSU intră în vigoare duminică, la ora 0.00. Măsurile vor fi reevaluate la finalul perioadei de 14 zile sau la atingerea pragului 7,5 cazuri la mia de locuitori.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG