Linkuri accesibilitate

Bursele au reacționat în scădere după anunțul că Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID 19


Bursele au reacționat în scădere vineri la știrea că președintele Donald Trump a fost testat pozitiv la Covid 19. Prețurile mondiale ale petrolului au scăzut și ele cu aproape 4%.

La mai puțin de o săptămână după prima dezbatere electorală față în față între Donald Trump și candidatul opoziției Joe Biden, - care a fost extrem de dură - fostul vicepreședinte Biden i-a transmis liderului de la Casa Albă gândurile sale și ale soției sale bune, pentru o însănătoșire grabnică.

Vom continua să ne rugăm pentru sănătatea și siguranța președintelui și a familiei sale", a scris pe Twitter Biden.

Casa Albă a transmis noul program al președintelui Trump care nu include și o călătorie în Florida, unde era planificat să participe la un miting electoral, dar a anunțat că simptomele președintelui american sunt „moderate”.

Cu doar o lună până la alegeri, sondajele îl arată pe Donald Trump în urmă cu 9 puncte procentuale față de democratul Joe Biden.

Un purtător de cuvânt al vicepreședintelui Mike Pence a declarat că vicepreședintele și soția sa Karen au avut rezultate negative la testul noului coronavirus.

Așa cum a fost rutina de luni de zile, vicepreședintele Pence este testat pentru COVID-19 în fiecare zi. În această dimineață, vicepreședintele Pence și a doua doamnă au dat rezultate negative la COVID-19 ", a scris pe Twitter Devin O'Malley.

Teste pozitive la coronavirus au avut și alți lideri internaționali, printre care premierul britanic Boris Johnson, președintele brazilian Jair Bolsonaro și liderul din Belarus Aliaksandr Lukașenka.

Kremlinul s-a alăturat demnitarilor străini precum premierul britanic Boris Johnson, premierul israelian Benjamin Netanyahu, președintele Consiliului European Charles Michel și directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreysus pentru a-i ura lui Trump și primei doamne o recuperare rapidă.

Sunt convins că vitalitatea, spiritele bune și optimismul dvs. vă vor ajuta să faceți față acestui virus periculos”, a scris Vladimir Putin într-un mesaj.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG