Linkuri accesibilitate

Chișinău: maratonul vaccinării anti Covid-29 dublat de centrele mobile de vaccinare


La Chișnău s-au lansat miercuri primele două centre mobile de vaccinare: într-un autobuz , care va deservi și suburbiile orașului și un troleibuz. 26 mai 2021

Continuă vaccinarea în cele două puncte mobile, lansate miercuri la Chișinău, într-un un troleibuz și un autobuz. Primarul capitalei, Ion Ceban a informat pe pagina sa de Facebook că troleibuzul staționează sâmbătă în sectorul Ciocana, strada Ginta Latină, în preajma pieței Agro-Mondial, iar autobuzul în localitatea Sîngera, lângă Casa de cultură.

Campania de vaccinare anti-Covid, lansată pe 2 martie, a intrat de săptămâna trecută în faza a treia, deschisă tuturor adulților.

Concomitent, la Palatul Republicii continuă al doilea maraton de vaccinare anti Covid-19.

Sâmbătă, până la ora 17.00 fuseseră vaccinate 1.155 de persoane, cu prima sau a doua doză iar purtătoarea de cuvânt a Ministerului, Cristina Stratulat a anunat că vaccinurile Pfizer/BioNTech s-au epuizat. Au rămas AstraZeneca, Sinopharm și Sinovac.

Vineri, în prima zi a maratorului organizat de Primăria Chișinău, s-a făcut un număr record de vaccinuri: 3.5500, potrivit primarului general Ion Ceban.

Pentru maratonul de la Palatul Republicii au fost amenajate 20 de puncte de vaccinare, deschise între orele 9:00 – 22:00.

Ca și la primul maraton, organizat săptămâna trecută de Universitatea de Medicină, și la acesta, vaccinarea se face nebirocratic, fără înscriere prealabilă și numai în baza buletinului. Vaccinarea este deschisă tuturor.

Cine s-a vaccinat la primul maraton?
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:01 0:00

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG