Linkuri accesibilitate

Covid-19: În România, terasele s-ar putea deschide de pe 1 iunie, litorarul pe 15 iunie


Cum va arăta noul „normal” și ce obiceiuri au dispărut după alte pandemii?
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:20 0:00

Cum va arăta noul „normal” și ce obiceiuri au dispărut după alte pandemii?

În România, terasele s-ar putea deschide pe 1 iunie iar litoralul pe 15 iunie, au anunțat reprezentanții industriei ospitalității din România, după întâlnirea de luni cu premierul Ludovic Orban.

Mai multe informații: romania.europalibera.org

„Promisiunea premierului este 1 iunie pentru terase şi 15 iunie pentru sezonul estival (...) în situaţia în care nu există derapaje majore în cifrele comunicate de Comitetul de Supraveghere a Situaţiilor de Urgenţă”, a anunțat luni, citat de Mediafax, Daniel Mischie, CEO City Grill, grupul care deţine 18 localuri şi o platformă de livrări.

Marți dimineață, în România erau anunțat peste 17 mii de cazuri confirmate de contaminare cu noul coronavirus și 1.120 de decese legate de Covid-19.

Pe de altă parte, compania aeriana românească „Tarom” a anunțat luni că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit. Într-un anunț publicat pe sit-ul companiei se precizează că reprogramarea se poate face „pentru date ulterioare, cu păstrarea destinației de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinația inițială; către orice altă destinație operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare”.

XS
SM
MD
LG