Linkuri accesibilitate

Ethno Jazz Festival 2018 - seara în care s-a predat ștafeta (VIDEO)


S-a încheiat o nouă ediție a festivalului de Ethno Jazz de la Chișinău. Ultima seara, dumnică, a fost plină de mici surprize, pe care Vasile Botnaru le-a surprins din culisele festivalului. Cum ar fi cel mai entuziast spectator, înălțime ca.1,20 !

La concertul grupei DIME NOTES (MAREA BRITANIE, SUA) cu Andrew Oliver - pian, David Horniblow – clarinet, Dave Kelbie – ghitară și Tom Wheatley – contrabas.

Și cine tot mai crede că jazz-ul este o muzică elitistă, pentru „cei mari” să se uite la aceste momente surprinse de Vasile Botnaru duminică seara, în timpul transmisiunii pe Facebook:

Oare cine a câștigat? Marius Preda sau tinărul țambalist? Oricum, originalitatea țambalului în jazz este incontestabilă, după cum o demonstrează și grupul MISSION CIMBALOM (ROMÂNIA, SUA) cu Marius Preda- țambal, pian, acordeon, Decebal Badila – ghitară bas, Emil Bîzgă – trompetă și
Owen Hart - tobe.

Ultimul cuvânt, la închiderea festivalului, l-a avut (cel puțin pentru Vasile Botnaru și Europa Liberă) criticul de muzică și amfitrionul festivalului, Virgil Mihaiu:

Aici se încheie ediția din 2018 a festivalului de Ethno Jazz , Vasile Botnaru și echipa Europei Libere mulțumesc pentru atenție....și muzică!

Previous Next

XS
SM
MD
LG