Linkuri accesibilitate

Guvernul Gavrilița continuă destituirile și numirile în funcții


Moldova -- Chișinău, Noul guvern în ședință, Guvernul Gavrilița, gavrilita, guvernul PAS, 12Aug2021

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Sergiu Paiu, a fost eliberat din funcție începând de luni, 16 august, a decis joi guvernul Nataliei Gavrilița, informează IPN. Guvernul de la Chişinău a mai decis și eliberarea din funcție a secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Igor Curov.

Au fost demiși: Rostislav Rotari, secretar general la Ministerul Apărării, Alexandru Oprea, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, Valentina Țapeș, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Vasile Cușca, secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, care va continua să activeze la Minister în funcție de șef al Direcției politici de protecție a persoanelor cu dizabilități.

Guvernul a numit doi secretari de stat noi la Ministerul Economiei și la Ministerul Culturii și Cercetării. Este vorba despre Vadim Gumene și Adriana Cazacu-Țigaie.

Din funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologii ale Informației a fost eliberat Octavian Rău. În funcția de director general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a fost numită Lina Gudima, informează IPN.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG