Linkuri accesibilitate

Italia prelungește restricțiile sanitare: izolarea pentru cei care vin din România & interdicția de intrare pentru cei din R. Moldova


Aeroportul din Roma pe timp de pandemie

Premierul italian Giuseppe Conte prelungit toate restricțiile impuse ăn august pentru limitarea răspândirii pandemiei de coronavirus inclusiv izolarea acasă, timp de 14 zile pentru cei care vin din România şi Bulgaria. La fel interdicția de a intra în Italia a celor care vin dintr-o serie de țări din afara UE, începând cu R. Moldova.

Potrivit relatărilor de presă, intrarea în Italia se face pe baza actului care atestă reşedinţa, și se completează un formular unde se declară domiciliul pentru autorităţile sanitare.

Persoanele care sosesc din Grecia, Malta, Spania şi Croaţia au obligaţia să se supună testului pentru depistarea noului coronavirus.

Purtarea măştii rămâne obligatorie în toate spaţiile închise, dar şi în exterior în intervalul de timp 18.00 - 6.00, acolo unde nu se poate respecta distanţa de un metru.

Cluburile şi stadioanele râmân închise, iar mijloacele de transport vor circula cu o capacitate de 80% pentru a permite respectarea distanţei.

Râmâne interzisă intrarea în Italia a cetăţenilor din Republica Moldova, Armenia, Bangladeş, Boznia Herţegovina, Brazilia, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru, Republica Dominicană, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Columbia.

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG