Linkuri accesibilitate

Maia Sandu de Anul Nou: Moldova va reuși datorită oamenilor ei minunați


În mesajul său de Anul Nou, președinta Republicii Moldova Maia Sandu i-a îndemnat pe concetățeni săi să facă un bilanț al lucrurilor frumoase care au avut loc în anul care a trecut, chiar dacă 2022 a fost unul foarte dificil. „Știu bine că astăzi familiile se vor bucura de împlinirile celor dragi - cineva a născut un copil, cineva a învățat să meargă, cineva a obținut locul de muncă dorit, unii au devenit bunici, alții au obținut medalii la olimpiade. E un moment potrivit să ne amintim ce am făcut bun în acest an. Și cu toții, ca țară, să celebrăm reușitele Moldovei”, a spus Maia Sandu.

„În această seară, nu vă voi spune cât de greu a fost anul care se încheie. O știți foarte bine. Ați trăit cu toate greutățile sale, sperând acum că se sfârșește și lasă loc unui an mai blând, unui 2023 cu oportunități noi și emoții frumoase”, a continuat șefa statului în mesajul de sărbătoare.

Președinta Maia Sandu s-a arătat convinsă că Moldova va reuși datorită oamenilor ei minunați: „Să întâmpinăm 2023 cu modestie, cu recunoștință și cu speranță că e un început pentru țara noastră. Un început pentru fiecare dintre noi. Iar acum, în ultimele secunde, vreau să vă spun un singur lucru - mergeți cu recunoștință spre cei dragi. Sunați-i, îmbrățișați-i, bucurați-vă unii de alții”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG