Linkuri accesibilitate

Mircea Eșanu a fost numit în funcția de director al Agenției Servicii Publice


Mircea Eșanu

Mircea Eșanu, fost șef de cabinet al premierului interimar Aureliu Ciocoi, a fost numit în funcția de director al Agenției Servicii Publice (ASP), informează site-ul guvernului Nataliei Gravilița.

Potrivit sursei citate, Mircea Eșanu are peste zece ani de experienţă managerială în implementarea unor proiecte finanţate de Uniunea Europeană, Banca Mondială, KfW Germania şi guvernul României în domeniile: buna guvernare, consolidarea capacităţii administraţiei publice centrale şi locale, dezvoltarea locală şi reabilitarea infrastructurii publice. Totodată, el deține experienţă în lucrul cu societatea civilă, elaborarea şi monitorizarea politicilor publice, promovarea transparenţei în administraţia publică şi instituţii de învăţământ.

A fost manager de proiect la Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova în perioada 2009-2012, iar în perioada 2014-2019 a fost director al Fondului de Investiţii Sociale în Moldova (FISM). În septembrie 2019, Eșanu a fost numit în guvernul Maia Sandu în calitate de director interimar al ASP.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG