Linkuri accesibilitate

Moldsilva promite că lemnul de foc nu se va scumpi


Pe fundalul creșterii prețurilor energiei la nivel global, agenția Moldsilva a promis că lemnul de foc nu se va scumpi, urmând să fie vândut la prețurile de anul trecut, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Moldsilva a mai spus că lemnul va fi vândut cu prioritate populației și va ajunge tot prioritar în primării, şcoli, grădiniţe și alte „obiecte cu menire socială”.

Tot marți, pe fondul creșterii continue a prețului carburanților, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a confirmat că agenții economici vor fi obligați să raporteze la ANRE prețurile aplicate în ziua următoare la comercializarea cu amănuntul a tuturor produselor petroliere.

Informația va fi prezentată în fiecare zi lucrătoare, pentru fiecare stație de alimentare, până la ora 16.00, prin intermediul unei platforme electronice.

La ședința de marți, 12 octombrie, Andrei Adam, reprezentant ANRE, a declarat că agenția va asigura acces public la informațiile privind adresa fiecărei stații de alimentare și prețurile ei. Pe această platformă va fi posibilă de asemena sortarea datelor inclusiv după criteriul celui mai mai preț.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG