Linkuri accesibilitate

„Nu mai sunt contagios”, anunță președintele american Donald Trump


Simpatizanții președintelui Donald Trump, veniți la Washington pentru prima apariție în public a președintelui de la anunțul că a fusese testat pozitiv pentru Covid-19, sâmbătă, 10 octombrie 2020

Preşedintele Donald Trump își reia luni campania electorală în vederea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, după ce cu zece zile în urmă fusese testat pozitiv pentru Covid-19, petrecând și trei zile într-un spital militar din apropiere de Washington. Într-un interviu cu Fox News duminică, Trump a declarat că acum „este imun”, spre deosebire de contracandidatul său democrat, Joe Biden, care ar fi obligat „să se ascundă într-un subsol” din cauza pandemiei de coronavirus.

Sâmbătă, Trump şi-a făcut prima apariţie la un eveniment public de la revenirea la Casa Albă. Vorbind din balconul Casei Albe la un eveniment denumit „un protest paşnic pentru lege şi ordine”, la care au fost prezenţi sute de simpatizanţi, Trump a declarat din nou că noul coronavirus „va dispărea”. „Vreau să ştiţi că naţiunea noastră va învinge acest teribil virus chinezesc”, a spus președintele american.

Tot sâmbătă, medicul personal al președintelui anunța că Donald Trump nu mai este contagios.

Trump începe săptămâna electorală luni, cu un miting în Florida, după care merge în Pennsylvania și Iowa.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG