Linkuri accesibilitate

O mașină a luat foc la Ambasada Rusiei din București, șoferul a murit


Un incendiu a avut loc miercuri dimineață la ambasada Rusiei din București, după ce o mașină a intrat în gard și a luat foc.
Un incendiu a avut loc miercuri dimineață la ambasada Rusiei din București, după ce o mașină a intrat în gard și a luat foc.

O mașină a intrat în plin în poarta Ambasadei Rusiei la București, iar un incendiu a izbucnit la scurt timp. Incidentul a avut loc în jurul orei 6:00, potrivit martorilor care au publicat imaginile pe rețelele sociale.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a spus poliţia din capitala României.

Este neclar deocamdată dacă a fost vorba despre un accident sau bărbatul a intrat cu intenție în gardul ambasadei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment, scrie News.ro.

Cu o zi mai devreme, ministerul român de externe a decis expulzarea a 10 diplomați de la Ambasada rusă în România, ca răspuns la crimele odioase comise în orașul Bucea și în alte localități din Ucraina, „pentru care răspunderea aparține Rusiei”. România s-a alăturat multor altor țări europene care au expulzat diplomați ruși.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG