Linkuri accesibilitate

Opt morți într-un incendiu de la un hostel din Moscova


Opt persoane au murit într-un incendiu izbucnit în cursul nopții într-un hostel cu 15 etaje din Moscova, după ce alarma de incendiu a funcționat defectuos, au anunțat autoritățile pe 29 iulie.

Incendiul s-a petrecut într-o clădire dintr-un cartier din sud-estul orașului, au declarat investigatorii, care au adăugat că patru persoane au fost spitalizate.

Serviciile de urgență susțin că incendiul a izbucnit la parterul clădirii, adăugând că flăcările au fost stinse la scurt timp după miezul nopții și că peste 200 de persoane au fost evacuate.

Toți cei care au murit în incendiu erau imigranți, a declarat agenția de știri TASS, care citează un înalt oficial de la serviciile de urgență. Cetățenia lor urmează să fie stabilită.

Înaltul oficial de la agenția pentru situații de urgență a declarat pentru TASS că o alarmă de incendiu a funcționat defectuos și că oamenii au rămas blocați în clădirea care avea ferestre protejate cu gratii metalice.

A fost deschis un dosar penal pentru neglijență.

Incendiile au loc destul de des în clădirile rusești din cauza întreținerii deficitare, a infrastructurii sau a neglijenței.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG