Linkuri accesibilitate

Pavel Filip după întâlnirea cu Igor Grosu: „Orice guvern e mai bun decât niciun guvern”


Liderul PD în studioul Europei Libere de la Chișinău

Premierul desemnat, Igor Grosu, s-a întâlnit marți cu deputații Partidului Democrat pentru a le spune că mizează pe voturile lor și a le da asigurări că partidul pro-prezidențial PAS și-a schimbat strategia, dorind acum instalarea unui nou guvern.

Vorbindu-le jurnaliștilor după discuții, liderul PD, Pavel Filip, a spus că democrații „vor să creadă declarațiilor” lui Grosu despre faptul că echipa președintei Maia Sandu a abandonat „scenariul absurd al anticipatelor în plin război cu pandemia”. Acum, „orice guvern e mai bun decât niciun guvern”, a spus Filip.

Lider interimar al PAS, Grosu se întâlnește cu fracțiunile și grupurile parlamentare după ce Curtea Constituțională a spus, luni, că președinta Maia Sandu l-a desemnat premier în mod constituțional. În februarie, o altă candidată desemnată de președintă la șefia guvernului, Natalia Gavriliță, nu a obținut niciun vot, după ce le-a cerut deputaților să nu o voteze cu scopul creării de condiții pentru dizolvarea parlamentului și provocarea de alegeri anticipate

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG