Linkuri accesibilitate

Peste 6,4 milioane de oameni contaminați cu Covid-19 în lumea întreagă


La nivel global, numărul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut la 6,4 milioane iar cel al deceselor legate de Covid-19, la 383 de mii.

În Iran se pare că a pornit un nou val de infectări – cu peste 3 mii de cazuri noi, pentru a doua zi consecutiv. În acest moment, numărul total de contaminări se ridică la peste 160 de mii, cel al deceselor la peste 8 mii. Inițial se credea că Iranul a atins apogeul crizei pandemice în martie, după care numărul de noi cazuri a scăzut constant, la fel și cel al deceselor. Acum, guvernul avertizează că ar putea reimpune reguli stricte de izolare.

În R.Moldova, miercuri s-au înregistrat încă 247 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus și trei decese noi provocate de COVID-19. Numărul total al deceselor a ajuns la 310, iar cel al infecțiilor - la 8 795. În timp ce autoritățile relaxează treptat restricțiile pentru a permite reluarea activității economice, curba infecțiilor confirmate își continuă ascendența. Continuă să crească și numărul cazurilor active, care depășea, miercuri, 3 600.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG