Linkuri accesibilitate

România: Curtea de Apel ar putea redeschide dosarul „10 august 2018”


Curtea de Apel Bucuresti (CAB) va analiza luni, 10 august, cererea procurorilor DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) de redeschidere a urmăririi penale împotriva conducerii Jandarmeriei, în legătură cu intervenția violentă a forțelor de ordine împotriva participanților la manifestația anti-guvernamentală de acum doi ani, inițiată de diaspora română. În cazul în care Curtea de Apel aprobă redeschiderea dosarului, cercetările vor continua la Parchetul Militar.

NO COMMENT - Remember 10 august
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:59 0:00

Mai multe: romania.europalibera.org

Protestele împotriva guvernului social-democrat, condus de Viorica Dăncilă, din 10 august 2018 au fost unele din cele mai mari din România post-comunistă, numai la București, participarea a fost estimată la circa 100 de mii de persoane. Proteste au avut loc atunci și în majoritatea orașelor de provincie.

Demonstrația din capitală a degenerat în acte izolate de violență și o intervenție masivă a forțelor de ordine, soldată cu peste 450 de răniți, între care 70 de persoane spitalizate, inclusiv trei jandarmi.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG