Linkuri accesibilitate

S-a stins din viață actorul Vlad Ciobanu


Actorul Vlad Ciobanu
Actorul Vlad Ciobanu

Actorul Vlad Ciobanu s-a stins din viaţă, la vârsta de 53 de ani. Vlad Ciobanu este actorul care a devenit renumit pentru rolul lui Mihai Eminescu, în filmul „Luceafărul”, în regia lui Emil Loteanu.

Vlad Ciobanu a trăit pentru artă, a jucat roluri în teatru, a montat spectacole, a îndrumat în calitate de pedagog viitorii actori şi regizori la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

Lidera PAS si președintă aleasa a Moldovei Maia Sandu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe familiei actorului.

„Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au prețuit pe Vlad Ciobanu. Să-l ținem minte ca pe actorul veșnic dornic să îmbogățească lumea teatrului și să aducă proiecte noi, ca pe cel care a reușit să îl joace atât de frumos pe Eminescu, ca pe profesorul care mereu căuta să pună în valoare tinerii. Dumnezeu să-l ierte”, a scris Maia Sandu

Amintim că, actorul Vlad Ciobanu, era internat la Iași încă din luna iulie a acestui an. Acesta a fost diagnosticat cu leucemie acută. O săptămână în urmă, actorul s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea de sănătate a acestuia s-a agravat considerabil.

Dumnezeu sa il odihneasca și condoleanțe familiei!

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG