Linkuri accesibilitate

„Soluţia” lui Candu


Andrian Candu, 10 iunie 2019
Andrian Candu, 10 iunie 2019
„Soluţia” lui Candu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:28 0:00
Link direct

A apărut din nou în lumina reflectoarelor Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului şi fost coechipier al fugarului oligarh Plahotniuc. Candu a postat o fotografie în care i se administrează un vaccin în România. Deputatul îi îndeamnă pe toţi moldovenii cu cetăţenie română să meargă pentru vaccinare în România deoarece Moldova e o ţară fără guvern şi, parcă, fără Preşedinte.

E ca şi cum Candu ar avea grijă de moldoveni şi ar veni cu o soluţie într-o perioadă complicată. Impresia mea e că Andrian Candu are grijă în primul rând de sine şi de imaginea sa. Soluţia pe care ne-o propune nu e a lui, ci a statului român. Moldovenii cu cetăţenie română făceau programări pentru vaccinare peste Prut şi fără sfatul lui Candu. Da, Candu vrea să mai rămână în politică şi de aceea vrea să pară grijuliu, dar este oare cu adevărat?

Căci întrebarea cea mai importantă e asta: dar ce soluţie are Candu şi alţi coloşi din parlament pentru moldovenii fără cetăţenie română? Lor ce le propune Candu cel vaccinat? Eu, care nu am cetăţenie română, cât timp trebuie să aştept vaccinul? Poate Andrian Candu cel vaccinat să-mi spună? Şi de ce mai avem nevoie noi de asemenea guvernanţi care nu ne pot asigura vaccinarea în statul pe care îl conduc?

Nu cumva această stare de urgenţă trebuia declarată acum 3-4 săptămâni?

Andrian Candu mai bine s-ar gândi la cei care nu au cetăţenie română, dacă tot e conducător în RM. Şi înainte să declare stare de urgenţă, Candu şi ceilalţi parlamentari ar fi fost bine să precizeze ce anume prevede starea asta, căci primarii habar nu au ce să facă. Şi nu cumva această stare de urgenţă trebuia declarată acum 3-4 săptămâni? Mă uit cum Andrian Candu ne îndeamnă să mergem la vaccinare în România şi mă întreb: de ce mai există acest stat, RM, şi de ce noi, nătăfleţii, mai votăm la alegeri? Chiar de ce?

XS
SM
MD
LG