Linkuri accesibilitate

SUA: președintele Biden cere impunerea sau restabilirea obligativității măștii sanitare


U.S. -- U.S. President Joe Biden gestures as he answers a question during his first formal news conference as president in the East Room of the White House in Washington, March 25, 2021

Președintele american Joe Biden a cerut autorităților locale și federale să reimpună sau să înăsprească ordinele privind purtarea obligatorie a măștilor de protecție, avertizând că numărul infectărilor cu noul coronavirus crește din nou rapid, punând în pericol succesele obținute prin campania de vaccinare. Avertismentul lui Biden vine la scurt timp după ce directoarea de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) vorbise despre pericolul iminent al unui al patrulea val al pandemiei care ar putea lovi Statele Unite. de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC)

Potrivit cotidianului New York Times, în ultimele două săptămâni, numărul de noi contaminări a crescut din nou cu 17%, ajungând luni la circa 63 de mii în decurs de 2 de ore.

La mijlocul lunii aprilie, în cel puțin 37 de state americane, vaccinarea anti Covid-19 va fi deschisă pentru toți adulții.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG