Linkuri accesibilitate

Un fost cameraman de la televiziunea de stat din Rusia a fost bătut după ce a vorbit public despre cenzura politică


Fostul cameraman pentru un post de televiziune de stat din Rusia Leonid Krivencov care a acordat interviuri despre cenzura politică și corupția la fostul său angajator a fost bătut cu violență de doi bărbați la Moscova, a declarat el postului nostru de radio. În interviul din 15 ianuarie Leonid Krivencov, de 61 de ani, care a filmat emisiuni politice pentru Pervîi Canal timp de 10 ani, spune că bătaia a avut loc în timp ce părăsea parcul Kuzminschi din Moscova, pe 11 ianuarie.

Ce doi atacatori au venit din spatele lui, l-au aruncat la pământ și au început să-l lovească, stirgând: „Scârnăvie, te vom învăța să-ți iubești patria ... a cincea coloană, te vom anihila.”

Krivencov a spus că cei doi bărbați au fugit când au observat trecătorii care se apropiau. A doua zi, cameramanul pensionar a solicitat tratament medical la o cameră de urgență a unei clinici unde a făcut o radiografie și au fost constatate o vânătaie toracică severă și o fractură închisă a osului nazal.

La clinică i s-a promis că vor contacta poliția și le vor oferi informații despre atac și i-au spus să se aștepte la o vizită a poliției în acea seară. Poliția nu a ajuns niciodată, așa că Krivencov a depus el însuși un raport la poliție.

XS
SM
MD
LG