Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata este Galina Vasilieva de la NewsMaker.md.

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:40 0:00
Link direct

NewsMaker prezintă primul serial din Moldova, realizat în formatul Screenlife. Toate acțiunile se desfășoară pe ecranele smartphone-urilor, desktop-urilor și ale altor dispozitive. Alegerile prezidențiale, epidemia de coronavirus, 5G, microcipurile, rețelele sociale, Bill Gates, teoriile conspirației – pe fundalul evenimentelor din acest an, cunoscute de fiecare locuitor al Moldovei, se desfășoară istoria unei persoane supărate în perioada epidemiei.

În mod tradițional, luna noiembrie în Moldova este perioada dezbaterilor aprinse despre documentele principale pentru țară: politica bugetar-fiscală și bugetele pentru anul viitor. Despre noua politică bugetar-fiscală nu a scris doar cel căruia i-a fost lene. Și mai ales, cu critici dure, desigur. Care va fi deficitul bugetului de stat în Moldova și dacă ne vor ajunge bani in anul care vine - despre toate acestea și despre totalurile economice ale lunii noiembrie, urmăriți un video pe newsmaker.md.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo a prezentat rezultatele activității sale din ultimul an. El a relatat, cum procurorii au încetat să intervină în afaceri, ce succese s-au obținut în investigația furtului miliardului si cum „supraviețuiesc” procurorii care au fost loiali fostei guvernări. Stoianoglo a mai menționat că președinta aleasă Maia Sandu își va schimba părerea despre activitatea Procuraturii Generale. De ce – aflați de pe site-ul NewsMaker.

XS
SM
MD
LG