Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NordNews.md


Invitatul este Dumitru Pelin de la NordNews.md.

Un ziar în fiecare seară: NordNews.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct



„Pe Nordnews aflați azi detalii noi despre crima din Dușmani, raionul Glodeni. La trei săptămâni de la incident, femeia de 57 de ani, care a rămas în viață, după ce a împreună cu soțul au fost înjunghiați de nepot, a făcut dezvăluiri șocante. Femeia a fost violată de propriul nepot. Valentina Păucă ne-a povestit despre calvarul prin care a trecut. Ea, care și-a înmormântat soțul acum o săptămână, susține că a fost amenințată de nepot. Rudele victimei spun că tatăl suspectului, ar încerca să facă presiuni asupra femeii, ca aceasta să nu depună mărturii împotriva feciorului său. Potrivit procurorilor, la domiciliul suspectului, Cristian Lefter au fost depistate substanțe narcotice. Pentru violența de care a dat dovadă, dar și omorul bărbatului de 54 de ani, tânărul riscă până la 15 ani de închisoare. În prezent, făptașul se află în arest preventiv pentru 30 de zile la penitenciarul nr. 11 din Bălți.

Tot pe Nordnews citiți despre accidentul din Sîngerei, unde un bărbat de 56 de ani din raionul Sîngerei s-a ales cu o sperietură zdravănă după ce microbuzul pe care îl conducea a derapat și s-a izbit într-un gard. Accidentul a avut loc ieri seara, 5 martie, la intrarea în satul Mîndreștii Noi. Bărbatul conducea un autoturism de model Toyota. Acesta nu a ținut cont de condițiile climaterice, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil într-un canal de scurgere. Testul Drager a arătat că șoferul nu era în stare de ebrietate. Bărbatul s-a ales cu amendă și 5 puncte de penalizare.

Reporterii Nordnews scriu despre ideea unei pictorițe din Bălți, care, de curând, a început să deseneze pe maiouri, blugi și genți. Victoria Balica își uimește clienții cu reproducții ale unor picturi arhicunoscute, personaje din poveste și peisaje, parcă rupte de realitate. Pentru ca desenele să-și păstreze nuanțele viu-colorate, articolele de vestimentație sunt prelucrate cu grund. Prețul unui desen aplicat pe un articol de vestimentație, variază între 250 și 1500 de lei.”

XS
SM
MD
LG