Linkuri accesibilitate

Vrei gaze naturale ieftine? Igor Dodon are o sugestie!


Igor Dodon în ziua alegerilor parlamentare, 24 februarie 2019

Mulţumim frumos, Igor Dodon. E de presupus că aşteptaţi cu încredere alegerile anticipate.

Preşedintele Igor Dodon ne-a spus zilele astea că gazele naturale ar putea să se scumpească din cauza relaţiilor complicate dintre Moscova şi Kiev, dar şi din cauza celor care se află la guvernare în Moldova.

„Am văzut scrisoarea expediată de Gaburici recent conducerii Gazprom, că „sperăm mult, rugăm, haideți să ne întâlnim și să vedem cum vom primi gaz”… Această bombă poate să explodeze”, a spus președintele de la Chișinău.

Vrei gaze naturale ieftine? Igor Dodon are o sugestie!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:16 0:00
Link direct

Am citit acest avertisment al lui Igor Dodon şi am rămas tablou. Cum e posibil ca un şef de stat să vorbească în această manieră? Eu înţeleg că preţul gazelor naturale e o chestie importantă, dar nu mai există nimic important în afară de el? Ce vrea Igor Dodon? Să-l realeg pe el şi pe coechipierii săi socialişti doar pentru că ei sunt amicii Moscovei şi de dragul lor Moscova se va milostivi şi nu va majora preţul gazelor? Adică nu mai există alternative? Singura soluţie e ca cetăţenii să tacă mîlc şi să voteze cum li se sugerează cînd gazele naturale se scumpesc?

Şi-apoi un preşedinte al RM trebuie să subordoneze interesele Moldovei preţului la gazele naturale? Păi, dacă e aşa, haideţi să ne subordonăm în totalitate Moscovei, ca regiunea transnistreană, şi să nu mai plătim deloc pentru gazele naturale! N-ar fi mai bine să nu plătim deloc? Ce crede Igor Dodon? Şi, pesemne, dacă în locul lui preşedinte ar fi Krasnoselski, Chişinăul chiar nu ar avea nici o problemă cu gazele. „Bomba poate să explodeze!” ne avertizează Igor Dodon. Frumoasă modalitate de a influenţa deciziile alegătorilor. Mulţumim frumos, Igor Dodon. E de presupus că aşteptaţi cu încredere alegerile anticipate.

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG