Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Jurnaliştii s-au adunat la redacţia Evenimentul Zilei din Timişoara, de unde au plecat în marş, făcîndu-şi banderole din hîrtie de ziar şi purtînd pancarte pe care scria "Cine urmează?". Unii dintre ziarişti şi-au lipit gura cu scotch. Ziariştilor li s-au alăturat şi alţi oameni care s-au declarat şocaţi de faptul că un jurnalist a putut fi bătut în plin centrul oraşului.

Jurnaliştii s-au oprit la sediile PSD din Timişoara, la primul dintre acestea oferind celor prezenţi un protest şi o bîtă, iar la cel de-al doilea aruncîndu-şi pixurile rupte. Ultimul popas a fost la Prefectură. Nici un reprezentant al partidului de guvernămînt sau al Prefecturii nu a ieşit să discute cu ziariştii.

Ziaristul Ino Ardelean a fost bătut, miercuri seara, pe o stradă din centrul municipiului Timişoara, de un individ care i-a tras cîţiva pumni în cap, fără să-i fure ceva, deşi jurnalistul avea la el unele obiecte de valoare. După cum transmite agenţia Mediafax, el a fost operat, şi timp de 20 de zile, nu va putea mînca şi vorbi normal.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG