Linkuri accesibilitate

CV Tudor: ameninţări la adresa presei


Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a lansat, într-o conferinţă de presă, un atac dur la adresa presei, avertizînd că va riposta atunci cînd ziariştii îl vor mai ataca.

"Nu doreşte nimeni un război cu presa, dar recomand presei să nu dorească un război cu mine!" - a spus, între altele, Corneliu Vadim Tudor. Criticile şi avertismentele liderului PRM au alternat cu asigurările că va lupta pentru apărarea presei.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, în cadrul unei întîlniri cu presa, că dacă PRM va cîştiga alegerile în 2004, România nu numai că nu se va mai integra în UE, dar românii vor fi "ciumaţii Europei".

El a apreciat că discursul naţionalist şi mentalitatea naţionalistă sînt unul dintre principalele motive care au făcut ca Romania să se plaseze pe ultimul loc în ceea ce priveşte negocierile de aderare. "Este un lucru extrem de periculos. UE va întîrzia aderarea participării României în structurile ei, dacă al doilea partid al ţării este unul extremist. Şi ratarea aderării intră în cărţi", a spus Frunda.
XS
SM
MD
LG